A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Новини

Дата: від до Скинути

В Суворовській селищній раді відбулось засідання виконавчого комітету

В Суворовській селищній раді відбулось засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 15 вересня 2023 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Суворовської селищної ради під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Інни МУШИКОВОЇ.

14:06 15.09.2023

В Суворовській селищні раді відбулось засідання робочої групи з питань наповнення і збільшення надходжень до бюджету

В Суворовській селищні раді відбулось засідання робочої групи з питань наповнення і збільшення надходжень до бюджету

Сьогодні , 15 вересня 2023 року , під керівництвом заступника Суворовського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Інни МУШИКОВОЇ в Суворовській селищній раді відбулося засідання робочої групи з питань наповнення  та збільшення надходжень до селищного бюджету.

11:26 15.09.2023

В Суворовській селищні раді відбулось засідання комісії з легалізації заробітної плати

В Суворовській селищні раді відбулось засідання комісії з легалізації заробітної плати

В Суворовській селищній раді під головуванням заступника селищного голови  з питань діяльності виконавчих  органів ради Інни МУШИКОВОЇ відбулось засідання комісії з питань легалізації заробітної плати населення.

10:32 15.09.2023

Відзначення Дня фізичної культури і спорту

Відзначення Дня фізичної культури і спорту

З нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту в Суворовській селищній територіальній громаді відбулись змагання з міні-футболу, настільного тенісу, боротьби вільної, армреслінгу, шахів та шашок.

16:15 14.09.2023

Не спалюйте суху траву!

Не спалюйте суху траву!

Шановні громадяни, не підпалюйте суху траву в лісі, на полі, городі, біля своїх будівель! Будьте обережні з джерелами відкритого вогню, із сірниками та цигарками. Якщо ви помітили невелике загоряння трави або тліючу підстилку від покинутого багаття, намагайтеся загасити його самі. Іноді досить просто затоптати полум’я (ще потрібно почекати й переконатися, що трава або підстилка дійсно не жевріють, інакше вогонь може з’явитися знову). Якщо пожежу не можете здолати самотужки – зателефонуйте до служби порятунку «101», повідомте про знайдений осередок загоряння і вкажіть точне місце.

14:49 14.09.2023

ІСТОРІЯ ДЛЯ НАТХНЕННЯ

ІСТОРІЯ ДЛЯ НАТХНЕННЯ

З огляду на ситуацію, що склалась на ринку праці в Україні,відчувається брак пропозиції робочої сили. Адже за різними оцінками після 24 лютого 2022 року з країни виїхало за кордон до 6 мільйонів українців працездатного віку, продовжується мобілізація до Збройних Сил України. А тому роботодавці вимушені змінювати критерії відбору претендентів. Якщо раніше основною вимогою роботодавця до кандидата був досвід роботи, то у нових реаліях частіше чуємо про наявність лише бажання працювати та про комунікативні якості претендента. Тому, якщо в тебе є вища освіта, але немає досвіду роботи – це не вирок. Багато роботодавців навпаки зацікавлені у молодих, креативних та вмотивованих кадрах, яких легше навчити новому, ніж перенавчати людей старшого віку. Саме так трапилось з Єлизаветою Гінкул, випускницею 2023 року Одеського національного морського університету, факультету «Психологія». Єлизавета вразила фахівців Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості своїм справжнім бажанням працювати за фахом. Для здійснення цього побажання приклала зусилля рекрутер Ольга Суворова. Після телефонного дзвінка, зустрічі та співбесіди з представником роботодавця, молода дівчина з четвертого вересня вже працює на посаді головного спеціаліста відділу освіти, культури та спорту Ізмаїльської районної державної адміністрації. Що ж допомогло отримати бажане «да» від роботодавця? Головне – це щире бажання працювати, застосовувати отримані університетські знання в сьогоденних реаліях, навчатися новому. Сподіваємось, що професійна кар’єра для Єлизавети буде цікавою. З освітою ти чи без неї – це не головне. Ти вмотивований, тобі потрібна робота – ми допоможемо зустрітись саме з ТВОЇМ роботодавцем. Робота є саме для ТЕБЕ, треба лише її знайти! Докладніше з вакансіями ви можете ознайомитись на сайті Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості у рубриці «Шукачам роботи/Вакансії» за посиланням http://izmailcz.com.ua/shukacham-roboti/vakansiji , та на Телеграм каналах:

14:35 14.09.2023

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

В рамках підписаного Меморандуму про співробітництво і партнерство між Південним міжрегіональним упарвлінням Державної служби з питань праці та Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області рекомендуємо суб’єктам господарювання, які здійснюють введення в обіг та розповсюдження видів продукції, зазначених в схемі-переліку, розміщеної на офіційному сайті Міністерства економіки України, вжити заходи для забезпечення відповідності характеристик вищезазначеної продукції вимогам законодавства в сфері державного ринкового нагляду.

14:19 13.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь