Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

НОВИНИ ДЛЯ БІЗНЕСУ

Вирощування ліщини

У світі налічується всього декілька країн, що виробляють фундук (ліщину). Серед найбільших країн-виробників Туреччина, США, Італія, Іспанія та Греція. В Україні вирощування цієї культури також стрімко розвивається та відкриває великий потенціал українським фермерам.             

14:30:35 02.05.2023

Агротуризм для сталого розвитку

Агротуризм – це новий спосіб взаємодії фермерства та туризму, що стає все більш популярним у багатьох країнах світу. Цей вид туризму передбачає відвідування фермерських господарств, підприємств тваринництва та інших сільськогосподарських підприємств, де туристи можуть познайомитися з процесом виробництва сільськогосподарської продукції та відпочити в затишній атмосфері сільської місцевості. Але агротуризм – це не тільки спосіб відпочинку, а й можливість підтримки сталого розвитку сільського господарства.

11:30:32 02.05.2023

Онлайн-тренінги «Ресурси для місцевого економічного розвитку»

Запрошуємо представників громад, регіональної та місцевої влади, громадянського суспільства до участі у навчальних онлайн-тренінгах розвитку громад. Українські та чеські експерти допоможуть розібратися в трендах розвитку регіонів, представлять ефективні практиками місцевого розвитку та поділяться практичними інструментами залучення ресурсів для розвитку. Ви також зможете задати спікерам власні запитання під час Q&A сесії.

11:26:27 01.05.2023

В пошуку рішень для фінансування

Сьогодні продовжуємо розповідати про те, як фінтех не тільки допомагає агровиробникам залучати фінансування, але й переосмислює концепцію традиційного кредитного процесу для агровиробників.

09:23:33 10.04.2023

Чи передбачений штраф за помилки у податковій звітності, які не призвели до заниження податкового зобов'язання?

Пунктом 111.1 ПКУ зазначено, що за порушення законів з питань оподаткування та іншого законодавства, контроль за дотримання якого покладено на контролюючі органи, застосовуються такі види юридичної відповідальності:

10:17:46 06.03.2023

ДПС повертатиме переплату з ЄСВ за новим порядком

На сайті ДПС оприлюднення проєкту наказу Мінфіну «Про затвердження Порядку зарахування у рахунок майбутніх платежів єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування або повернення надміру та/або помилково сплачених коштів».

10:10:46 06.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь