A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Новини

Дата: від до Скинути

Спрощений режим регулювання трудових відносин

Спрощений режим регулювання трудових відносин

Регулювання трудових відносин працівників та роботодавців, на яких поширюється спрощений режим, здійснюється трудовим договором. Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

12:36 12.12.2023

Голова Суворовської громади привітав працівників з ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Голова Суворовської громади привітав працівників з ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

     7 грудня професійне свято відзначають ті, хто поєднав своє життя із місцевим самоврядуванням, хто працює на благо розвитку громад. Приємно відзначити, що посадові особи місцевого самоврядування Суворовської селищної територіальної громади з початком повномасштабного вторгнення теж не припиняли свою роботу, а щоденно роблять усе можливе, аби забезпечити належне життя у громаді. Сьогодні на долю громади випало чимало випробувань: енергетична криза внаслідок ракетних обстрілів, та виклики, що з нею пов’язані, прихисток внутрішньо переміщених осіб, допомога військовим, що спричинило додаткові навантаження на місцевий бюджет. Але незважаючи на всі перешкоди, місцева влада  продовжує віднаходити можливості для нормального функціонування. Саме про це сьогодні на позачерговому засіданні виконавчого комітету Суворовської селищної ради зазначив голова громади Олег БОСІКЕВИЧ який привітав всіх зі святом!

17:20 07.12.2023

Проведено нараду з старостами громади з питань мобілізаційної підготовки та мобілізації

Проведено нараду з старостами громади з питань мобілізаційної підготовки та мобілізації

Сьогодні, 07грудня 2023 року, під головуванням селищного голови Олега БОСІКЕВИЧА спільно з заступником селищного голови Інною МУШИКОВОЮ та завідувачем сектору цивільного захисту, оборонної та  мобілізаційної роботи Тетяною РАШКОВОЮ проведено нараду зі старостами громади з питань мобілізаційної підготовки та мобілізації.

17:09 07.12.2023

У Суворовській громаді відкрився черговий клас безпеки

У Суворовській громаді відкрився черговий клас безпеки

Вчора, 6 грудня, в Суворовській громаді відкрили другий «Клас безпеки» - у Приозерненському ЗЗСО, з метою підвищення рівня обізнаності дітей з основними правилами безпеки життєдіяльності, розуміння алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування вмінь надання домедичної допомоги, що може зберегти життя людини, адже безпека у сьогоднішній воєнний час є найважливішою. 

11:04 07.12.2023

Вітаємо переможців ІІ етапу ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді імені Тараса Шевченка

Вітаємо переможців ІІ етапу ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді імені Тараса Шевченка

На виконання Указу Президента України від 30 вересня 2010 року №928 «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка»,наказу Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації від 27.10.2023 №165-ОД «Про організацію та проведення І-ІІІ (ІІ) етапів ХIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді імені Тараса Шевченка у 2023/2024 навчальному році», наказу відділу освіти, молоді, спорту та культури Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області від 30.10.2023 №116/А «Про проведення І-ІІ етапів Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді імені Тараса Шевченка у 2023/2024 навчальному році» та з метою вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти 25 листопада 2023 року відбувся ІІ етапХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді імені Тараса Шевченка.

16:37 05.12.2023

Як система безоплатної правничої допомоги допомагає постраждалим від домашнього насильства

Як система безоплатної правничої допомоги допомагає постраждалим від домашнього насильства

Від початку 2023 року система безоплатної правничої допомоги понад 1,5 тис. разів надавала допомогу зі зверненням до суду людям, які постраждали від домашнього насильства чи насильства за ознакою статі. У понад 1,4 тис. випадків така допомога надавалася  жінкам, у майже 120 випадках – чоловікам).

16:32 05.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь