A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Новини

Дата: від до Скинути

РОЗ’ЯСНЕННЯ щодо окремих питань утворення та функціонування добровільних формувань цивільного захисту

РОЗ’ЯСНЕННЯ щодо окремих питань утворення та функціонування добровільних формувань цивільного захисту

Добровільні формування цивільного захисту (далі – ДФЦЗ) утворюються під час загрози або виникнення надзвичайних ситуацій для проведення допоміжних робіт із запобігання або ліквідації наслідків таких ситуацій за рішенням місцевої державної адміністрації, органу місцевого самоврядування.

09:30 25.12.2023

Відбулось засідання 46-ої чергової сесії Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області VIII-скликання.

Відбулось засідання 46-ої чергової сесії Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області VIII-скликання.

Сьогодні 22 грудня 2023 року під головуванням Суворовського селищного голови Олега БОСІКЕВИЧА відбулась сорок шоста бюджетна сесія Суворовської селищної ради VІІI скликання. На сесії були присутні депутати Суворовської селищної ради VIII скликання, старости та керівники структурних підрозділів.

18:08 22.12.2023

Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області

Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області

Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанс «Прямої телефонної лінії» з питань інформаційноїкампанії «Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці!»:21 грудня 2023 року з 14.00 до 17.00 на теми: 1) «Порядок укладання трудового договору»; 2) «Хто визначає форму трудового договору: письмова, устна –чи працівник»;грудня 2023 року з 10.00 до 16.00 на теми: 1) «Ризики використання незареєстрованої праці для роботодавця»; 2) «Що втрачає працівник, який працює без укладання трудовогодоговору». По телефону 0973741562 на запитання роботодавців, найманих працівників провідний інспектор відділу з питань праці Управління інспекційноїдіяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управлінняДержавної служби з питань праці України Сорокін Ігор Борисович

14:26 20.12.2023

Державна служба України з питань праці

Державна служба України з питань праці

Як відбувається укладення трудового договору? Працівник має написати заяву про прийняття на роботу, надати паспорт, ІНН, за потреби – документи про освіту або інші документи. Роботодавець видає наказ про прийняття працівника на роботу, ознайомлює з ним працівника, направляє повідомлення до територіального органу податкової служби, навчає працівника безпечній роботі. Трудовий договір: Твій пасок безпеки у світі праці (трудовий договір не гарантує, що права не будуть порушені, він дає можливість їх захистити).

14:25 20.12.2023

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

Що ви втрачаєте, працюючи без укладення трудового договору? Незадекларована праця - це не тільки порушення закону, а й втрата прав і гарантій для працівників. Якщо ви працюєте без трудового договору, ви не можете розраховувати на гарантовані оплачувані відпустки, лікарняні, компенсацію в разі нещасного випадку. Ви також не маєте захисту від свавільного звільнення, зниження зарплати, перевантаження роботою. Не дайте себе обдурити роботодавцям, які пропонують вам працювати без трудового договору, із зарплатою «в конверті» або за цивільно-правовими договорами. Вимагайте оформлення трудових відносин відповідно до закону! Задекларована праця - це ваше право і ваша вигода! Трудовий договір: Твій пасок безпеки у світі праці (трудовий договір не гарантує, що права не будуть порушені, він дає можливість їх захистити).

14:24 20.12.2023

Оголошуємо набір до Третьої штурмової бригади!

Оголошуємо набір до Третьої штурмової бригади!

Ми кришили російські війська на Київщині та десантувалися в оточений Маріуполь, штурмували окупанта на Запоріжжі, переможним маршем заходили у Херсон та тримаємо оборону Бахмуту.

08:24 20.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь