A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Новини

Дата: від до Скинути

Суворовська громада отримала сучасне обладнання пожежогасіння!

Суворовська громада отримала сучасне обладнання пожежогасіння!

Сьогодні в Суворовській громаді представниками дистриб’юторської компанії « Фаєрскьюріті», разом з загоном пожежної охорони на чолі з начальником МПО Денисом КАЛАЯНОВИМ, головою Суворовської селищної ради Олегом БОСІКЕВИЧЕМ  було отримано та встановлено обладнання насосного модулю пожежогасіння «FIRESECURITI» з бензиновим двигуном.

11:50 03.10.2023

РОЗ’ЯСНЕННЯ щодо окремих питань утворення та функціонування добровільних формувань цивільного захисту

РОЗ’ЯСНЕННЯ щодо окремих питань утворення та функціонування добровільних формувань цивільного захисту

Добровільні формування цивільного захисту (далі – ДФЦЗ) утворюються під час загрози або виникнення надзвичайних ситуацій для проведення допоміжних робіт із запобігання або ліквідації наслідків таких ситуацій за рішенням місцевої державної адміністрації, органу місцевого самоврядування.

16:48 02.10.2023

РОБОТА ДЛЯ ВПО: ТИ ПОТРІБЕН!

РОБОТА ДЛЯ ВПО: ТИ ПОТРІБЕН!

27 вересня в Ізмаїльській філії Одеського обласного центру зайнятості був проведений круглий стіл з громадськими організаціями, соціальними партнерами і представниками роботодавців, які опікуються інтересами та сприяють вирішенню різних соціальних проблем внутрішньо переміщених осіб «Робота для ВПО: ти потрібен».

10:01 02.10.2023

Дорогі наші представники старшого покоління!

Дорогі наші представники старшого покоління!

Напередодні 1 жовтня – Міжнародного дня людей похилого віку, дозвольте привітати Вас зі святом. Тяжкі випробування випали на долю людей похилого віку. Та, пройшовши крізь жахи тоталітаризму, голодоморів, війни та репресій, ви зуміли вистояти і пронести через життя найкращі духовні якості покоління – честь, гідність, вихованість, толерантність. Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі мешканці громади похилого віку, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування. Ви – джерело народної мудрості, і ваш практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція повинні стати взірцем для підростаючого покоління. Ви передаєте у спадок все найцінніше, що накопичили за життя. З душевним трепетом і теплом висловлюємо вам сердечні слова синівської вдячності за тяжку працю, подвиги та чесноти. Комунальна установа «Територіальний центр надання соціальних послуг», - за сприянням Суворовської селищної ради та Відділу соціального захисту населення, привітала своїх підопічних стаціонарного відділення 29 жовтня. Мешканцям відділення було приємно бачити гостей у закладі, почути щирі побажання та отримати смаколики, подарунки. Навіть найменший знак уваги для людей похилого віку надає віру в небайдужість світу та переймання їхніми долями. Особливу подяку від імені мешканців стаціонарного відділення адміністрація закладу висловлює Стефановій Зінаїді Дмитрівні за благодійну допомогу у вигляді меду.  Отримувачі послуги «догляд вдома» також були відзначені напередодні свята продуктовими наборами, які націлені на висловлення підтримки підопічним соціальних робітників по населеним пунктам Суворовської громади. Щиро і сердечно вітаємо зі святом Вашої осені. І нехай вона буде сонячною і теплою, тихою і спокійною. Нехай буйні вітри обходять Ваші обійстя, а радість і добро оселяться в Ваших домівках. Прийміть від нас побажання міцного здоров’я, щастя і добробуту, добра, радості, довголіття, миру та злагоди у Ваших душах. Нехай в цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові. Зі святом Вас!!!

19:36 29.09.2023

Продовжуємо відновлювати деокуповану Херсонщину в рамках реалізації загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч»

Продовжуємо відновлювати деокуповану Херсонщину в рамках реалізації загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч»

Наразі у селі Киселівка Чорнобаївської територіальної громади завершені відновлювальні роботи із заміни покрівлі 12 житлових будинків, загальна сума робіт складає 3,076млн.грн.

19:30 27.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь