A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Новини

Дата: від до Скинути

Суворовська громада в жалобі

Суворовська громада в жалобі

17 травня 2023 року, захищаючи волю та незалежність України, у Донецькій області загинув мешканець смт Суворове Чекмарьов В'ячеслав Володимирович. У цю гірку мить від імені Суворовської селищної ради висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя України. На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини - велике випробування. Сумуємо разом із вами та низько схиляємо голови у скорботі. Вічна пам'ять  і слава українському Воїну , який захищав Батьківщину та кожного з нас! Герої не вмирають.  Пам'ять про них завжди житиме в наших серцях.

16:08 18.05.2023

Запитання та відповіді

Запитання та відповіді

Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанси «Прямої телефонної лінії»: 19 травня 2023 року з 11.00 до 16.00 на теми: 1. «Уклали трудовий договір – надійшлить повідомлення про прийняття працівника на роботу до ДПІ»; 2. «Оплата праці в погодинному розмірі»; 3. «Притягнення працівника до матеріальної відповідальності»; 22 травня 2023 року з 11.00 до 17.00 на теми: 1. «Визначення основного місця роботи»; 2. «Вихідна допомога при звільненні працівника»; 3. «Звільнення у зв’язку із скороченням чисельності або штату під час дії воєнного стану». По телефонах 04840-6-25-52, 0973741562 на запитання роботодавців, найманих працівників відповість  провідний інспектор відділу з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України Сорокін Ігор Борисович.

15:30 18.05.2023

РЕАЛЬНІ ІСТОРІЇ

РЕАЛЬНІ ІСТОРІЇ

Як консультація інспектора допомогла працівниці з Херсону отримати заробітну плату та припинити трудові відносини із роботодавцем Наталія (ім’я змінено) за освітою фармацевт. Проблем із роботою ніколи не мала. Однак, після вторгнення рф в Україну ситуація на ринку праці істотно погіршилася. Знайти роботу в Херсоні виявився досить складно, проте цілеспрямованій Наталії вдалося працевлаштуватися фармацевтом у щойно відкритій аптеці. ​На новій роботі півтора місяця жінці не виплачували заробітну плату, тому вона вирішила звільнитись. Однак провести розрахунок та віддати їй трудову книжку роботодавець не захотів. ​Наталія вирішила звернутись до Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці для захисту своїх прав. Далі https://dsp.gov.ua/iak-konsultatsiia-inspektora-pratsi.../

15:28 18.05.2023

Пряма телефонна лінія

Пряма телефонна лінія

Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанси «Прямої телефонної лінії»:19 травня 2023 року з 11.00 до 16.00 на теми: 1. «Уклали трудовий договір – надійшлить повідомлення про прийняття працівника на роботу до ДПІ»; 2. «Оплата праці в погодинному розмірі»; 3. «Притягнення працівника до матеріальної відповідальності»; 22 травня 2023 року з 11.00 до 17.00 на теми: 1. «Визначення основного місця роботи»; 2. «Вихідна допомога при звільненні працівника»; 3. «Звільнення у зв’язку із скороченням чисельності або штату під час дії воєнного стану». По телефонах 04840-6-25-52, 0973741562 на запитання роботодавців, найманих працівників відповість  провідний інспектор відділу з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України Сорокін Ігор Борисович.

15:26 18.05.2023

Я – Українець. І пишаюсь цим…

Я – Українець. І пишаюсь цим…

18 травня вся Україна відзначає Всесвітній День вишиванки. Це свято самобутньої, неповторної української культури, адже українська вишиванка - це національна святиня! Суворовська селищна територіальна громада також приєдналась до цього прекрасного свята, яке символізує неповторність і красу української нації! Сьогодні, одягнувши вишиту сорочку, ми в черговий раз заявили про те, що ми – українці, вільний народ незалежної держави, що з гордістю та натхненням шанує культурні традиції та національний оберіг. Пишаймося, що ми українці! Віримо у перемогу! Все буде Україна!

13:15 18.05.2023

Запобігти. Врятувати. Допомогти

Запобігти. Врятувати. Допомогти

Вчора, 17 травня, працівниками Ізмаїльського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області для учнів та працівників ОЗО «Суворовський ліцей» та Острівненського ЗЗСО проведено громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.». Основною метою акції є ознайомлення та навчання громадян основам та правилам пожежної безпеки, роз’яснення питань безпеки життєдіяльності, популяризація професії рятувальника. З метою запобігання надзвичайних ситуацій в закладі освіти та відпрацювання алгоритму дій в разі небезпеки захід розпочався навчальною евакуацією всіх учасників освітнього процесу з приміщення школи. В ході акції рятувальники провели демонстрацію техніки та спеціального обладнання, яке вони використовують у своїй професійній діяльності. Також присутнім продемонстрували бойовий одяг та спорядження, що використовується під час ліквідації різноманітних небезпечних ситуацій, після чого дітлахи мали можливість приміряти його на собі. Найбільш захопливим для дітей стало гасіння умовної пожежі за допомогою пожежного обладнання та подачею води з пожежного автомобіля МПО смт Суворове. Для молодших школярів також було проведено конкурс малюнків на асфальті крейдою «Правила пожежної безпеки під час відпочинку на природі» та кожен з них залишив відбиток своєї долоньки на мапі України. Захід зібрав велику кількість дітей, які отримали життєво необхідні знання. Знання, що можуть врятувати людське життя. Дякуємо Ізмаїльському РУ ГУ ДСНС України в Одеській області, особисто головному інспектору ВОНПР та ЗЦЗ, майору служби цивільного захисту, Ірині Балахніній, за змістовний та чудово організований захід!

13:13 18.05.2023

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

З метою доступу мешканців Суворовської територіальної громади  до безоплатної правової допомоги 24 ТРАВНЯ  2023 року з 10.30  в приміщенні ЦНАП Суворовської селищної ради за адресою смт. Суворове, вул. Незалежності, буд.47 буде проведено виїзний прийом громадян  з питань сімейного, земельного, трудового, цивільного права   фахівцем  Ізмаїльського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Консультації з усіх правових питань БЕЗОПЛАТНО. Запрошуються усі бажаючі.

09:33 18.05.2023

До уваги мешканців, які проживають на території Суворовської ОТГ!

До уваги мешканців, які проживають на території Суворовської ОТГ!

Начальником відділу обслуговування громадян № 7 (сервісного центру) Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області 23 травня 2023 року з 10.00 до 12.00 години в приміщенні ЦНАП Суворовської селищної ради за адресою смт. Суворове, вул. Пушкіна, буд.47 буде проведено виїзний прийом з питань пенсійного забезпечення громадян .

09:29 18.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь