A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Новини

Дата: від до Скинути

Агроном з Суворовської громади, вирощує посухостійкий мигдаль українських сортів у промислових масштабах

Агроном з Суворовської громади, вирощує посухостійкий мигдаль українських сортів у промислових масштабах

В Суворовськії громаді відбувся семінар Інституту кліматично орієнтованого сільського господарства Національної аграрної академії наук України під назвою «Коли цвітуть мигдалеві сади».

08:55 17.04.2023

Привітання голови Суворовської громади з ВЕЛИКОДНЕМ

Привітання голови Суворовської громади з ВЕЛИКОДНЕМ

Шановні мешканці Суворовської громади! Щиро вітаю з днем світлого Христового Воскресіння!   Цей день змінює та наповнює наші серця любов’ю, добром та радістю. Бажаю вам здоров’я, щастя, благополуччя, затишку, гармонії в душі, миру та спокою у ваших родинах.   Багато наших земляків, справжніх патріотів, героїв-захисників світле Христове Воскресіння зустрічають на передовій зі зброєю в руках, в окопах, на блок-постах. Низько вклоняємося та щиро молимось за них. Вічна пам‘ять тим, хто вже не може зараз із нами святкувати Великдень.   Нехай щира Великодня молитва об'єднає усіх нас, додасть мудрості, сил і наснаги, а Світло Воскресіння Христового дарує силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю. Перемоги нам й віри у кращий завтрашній день! Мирного неба!    Христос Воскрес!

08:35 16.04.2023

Пряма телефонна лінія

Пряма телефонна лінія

Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Українипроводить сеанси«Прямої телефонної лінії»:

10:06 13.04.2023

Технічний регламент безпеки машин

Технічний регламент безпеки машин

Фахівці ПМУ Держпраці відділу ринкового нагляду продовжують інформувати споживачів та роз'яснювати бізнесу (розповсюджувачам, імпортерам, виробникам тощо) про відповідність продукції вимогам технічних регламентів.

10:04 13.04.2023

Простій під час воєнного стану

Простій під час воєнного стану

Військова агресія рф проти України позначилася на багатьох сферах суспільного життя, у тому числі й на сфері праці. Зокрема, в умовах воєнного стану через відсутність належних організаційно - технологічних умов на підприємстві, в установі, організації частина роботодавців і працівників зіштовхнулись із зупиненням роботи (зупиненням виробничого процесу), що в законодавстві визначається як період простою.

10:02 13.04.2023

Поєднання материнства з виконанням трудових обов'язків

Поєднання материнства з виконанням трудових обов'язків

Охорона здоров’я вагітних і матерів-годувальниць та їх захист від дискримінації у галузі праці є передумовою для досягнення справжньої рівності можливостей та ставлення для жінок і чоловіків у сфері праці, а також для надання працівникам можливості виховувати дітей в умовах соціальної захищеності.

10:00 13.04.2023

Як служба зайнятості сприяє соціальному підприємництву

Як служба зайнятості сприяє соціальному підприємництву

Соціальне підприємництво на сьогодні може бути одним з інструментів для вирішення актуальних суспільних проблем. Соціальний бізнес покликаний стимулювати соціальні зміни і тому потребує уваги та допомоги держави. Так, у комплексній програмі розвитку малого та середнього підприємництва регіонів на 2021-2023 роки, одним із завдань є підтримка розвитку соціального підприємництва в Україні. Більш детальна довідкова інформація та рекомендації щодо здійснення соціального підприємництва представлені тут. та на Дія. Бізнес.  

09:57 13.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь