A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Новини

Дата: від до Скинути

ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Сьогодні, 17 травня 2023 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Суворовської селищної ради під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Інни МУШИКОВОЇ. Було заслухано та обговорено 10 питань порядку денного: - Про стан надання медичних послуг населенню медичними закладами на території Суворовської громади; - Про затвердження положення про опікунську раду при виконавчому комітеті Суворовської селищної ради та затвердження її складу; - Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва: поточний ремонт з облаштуванням прилеглої території біля спортивного майданчику зі штучним покриттям в с. Старі Трояни Суворовської територіальної громади; - Про стан надання адміністративних послуг Центром надання адміністративних послуг Суворовської селищної ради; - Про підсумки роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до старостинських округів Суворовської селищної ради у І кварталі 2023 року; - Про організацію заходів щодо підвищення пожежної безпеки у весняно-літній період та період жнив; - Про визначення осіб відповідальних за стан охорони праці та пожежної безпеки структурних підрозділів Суворовської селищної ради; - Про влаштування до відділення стаціонарного догляду КУ Суворовської селищної ради «Територіальний центр надання соціальних послуг»; - Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва: поточний ремонт закладу освіти в с. Приозерне Суворовської селищної ради; - Про результат проведення анкетного опитування думки мешканців Суворовської територіальної громади щодо запровадження нерегулярних перевезень пасажирів в межах громади. Представлені рішення були одноголосно підтримані членами виконкому та будуть опубліковані на офіційному веб-сайті Суворовської селищної ради.

14:47 17.05.2023

ТИСЯЧІ ДОБРОВОЛЬЦІВ ПОДАЮТЬСЯ ДО ШТУРМОВИХ БРИГАД МВС, ЩОБИ НИЩИТИ ВОРОГА ТА ЗВІЛЬНИТИ ОКУПОВАНІ ЗЕМЛІ УКРАЇНИ

ТИСЯЧІ ДОБРОВОЛЬЦІВ ПОДАЮТЬСЯ ДО ШТУРМОВИХ БРИГАД МВС, ЩОБИ НИЩИТИ ВОРОГА ТА ЗВІЛЬНИТИ ОКУПОВАНІ ЗЕМЛІ УКРАЇНИ

Міністерство внутрішніх справ України ініціювало створення спеціальних бригад у складі бойових підрозділів Національної поліції, Державної прикордонної служби та Національної гвардії. Вони братимуть участь у штурмових діях, тобто у прориві ліній оборони ворога та наступі. Вступити можуть як військові з досвідом, так і цивільні добровольці, але треба пройти кілька тестів.

08:42 16.05.2023

З Днем Сім'ї

З Днем Сім'ї

Сім'я - це особлива і неповторна частинка нашого життя, де народжується любов, взаєморозуміння і підтримка. День сім'ї - це дивовижна нагода віддати належне тим, хто завжди поруч, незалежно від життєвих перипетій. Це час, коли ми можемо віддати шану нашим батькам, дітям, партнерам і всім, хто робить наше життя значимим та повним добра. Бажаємо вам, дорогі наші, здоров'я та добробуту, незламної віри в свої сили та безмежної любові один до одного. Нехай ваші сімейні зв'язки будуть ще міцнішими, а рідні душі завжди знаходитимуться поруч, поділяючи радощі та подолання життєвих труднощів. Не забувайте висловлювати свою вдячність та любов своїм рідним, бо саме вони роблять ваш світ кращим та сповненим тепла. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений злагоди, злиттям душ і розумінням. Від щирого серця вітаємо вас з Днем сім'ї! Нехай ви завжди будете оточені коханням, злагодою та щастям! З повагою, адміністрація Суворовської селищної ради .

11:25 15.05.2023

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)

Сьогодні , 12 травня , на базі Опорного закладу освіти  «Суворовський ліцей Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області» відбувся І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

21:18 12.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь