A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Новини

Дата: від до Скинути

Податкова декларація з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (зі змінами, внесеними наказом Мінфіну від 26.09.2023 № 519)

Податкова декларація з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (зі змінами, внесеними наказом Мінфіну від 26.09.2023 № 519)

Головне управління ДПС в Одеській області звертає увагу платників податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, що у 2024 році запроваджена нова форма Податкової декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, зі змінами, внесеними наказом Мінфіну від 26.09.2023 № 519.

12:06 09.02.2024

Для кожного ПРРО реєструємо та застосовуємо окремий ключ касира

Для кожного ПРРО реєструємо та застосовуємо окремий ключ касира

Головне управління ДПС в Одеській області звертає увагу, що якщо суб’єкту господарювання, у якого є декілька зареєстрованих ПРРО ДПС, встановлених на різні пристрої, з різними локальними номерами, була відкрита зміна на одній із господарських одиниць, однак при відкритті зміни на інших господарських одиницях надходить повідомлення: «На ПРРО з фіскальним номером №...., відсутня частина чеків поточної зміни, для продовження необхідно закрити зміну в режимі онлайн та відкрити нову зміну», то вказана помилка може свідчити про те, що такий суб’єкт господарювання застосовує один ключ на декількох програмних реєстраторах розрахункових операцій. З метою уникнення надходження зазначеного повідомлення потрібно для кожного такого ПРРО зареєструвати та застосовувати окремий ключ касира.

12:05 09.02.2024

Декларування доходів громадян у 2024 році: з прикладами заповнення  декларації можна ознайомитись на вебпорталі ДПС

Декларування доходів громадян у 2024 році: з прикладами заповнення декларації можна ознайомитись на вебпорталі ДПС

Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, що триває кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2023 року. Платник податків може обрати зручний для себе спосіб подачі податкової декларації про майновий стан і доходи: - особисто або уповноваженою особою; - поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення не пізніше ніж за 5 днів до закінчення граничного строку подання; - засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів України від 22.05.2003 № 851-IV «Про електронні документи та електронний документообіг» (із змінами) та від 05.10.2017 № 2155-VIII «Про електронну ідентифікацію та електронні довірчі послуги» (із змінами). Звертаємо увагу, що на вебпорталі ДПС, у банері «Деклараційна кампанія 2024» розміщено приклади заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи, за посиланням: https://tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya 2024/prikladi-zapovnennya/ .  За несвоєчасне подання податкової декларації передбачена відповідальність відповідно до чинного законодавства. Відповідно до норм глави 11 Податкового кодексу України (із змінами), за порушення норм податкового законодавства передбачається фінансова та адміністративна відповідальність.

12:04 09.02.2024

Пряма телефонна лінія

Пряма телефонна лінія

Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанс «Прямої телефонної лінії»: 08 лютого 2024 року з 10.00 до 17.00 на теми: «Як діяти роботодавцю , якщо демобілізований працівник не виходить на роботу »; 09 лютого 2024 року з 14.00 до 16.00 на теми: «Як повідомити про наявність інших вакансій в процедурі скорочення працівників». 12 лютого 2024 року з 10.00 до 17.00 на теми: «Чи можна працювати під час відпустки для догляду за дитиною». По телефону 0973741562 на запитання роботодавців, найманих працівників відповість  провідний інспектор відділу з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України Сорокін Ігор Борисович.

11:07 07.02.2024

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

Відповідно до Закону України «Про індексацію грошових доходів населення» від 03.07.1991 № 1282-XII, індексація грошових доходів населення - встановлений законами та іншими нормативно-правовими актами України механізм підвищення грошових доходів населення, що дає можливість частково або повністю відшкодовувати подорожчання споживчих товарів і послуг. Індексацію грошових доходів громадян зобов’язані проводити всі підприємства, установи, організації незалежно від форми власності та господарювання, а також фізичні особи - підприємці, які використовують працю найманих працівників.

11:06 07.02.2024

ЗАПРОШУЄМО НА РОБОТУ

ЗАПРОШУЄМО НА РОБОТУ

Суворовська селищна рада Ізмаїльського району  Одеської області оголошує про вакантні посади:

09:18 07.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь