A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Новини

Дата: від до Скинути

Триває прийом заявок на Національний конкурс  «Благодійна Україна-2023»

Триває прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2023»

Асоціація благодійників України та Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна» оголошують 17-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2023». Вдруге за свою історію, конкурс проходитиме під девізом «Благодійність на захисті України». Понад півтора року ми живемо в умовах повномасштабної війни. Всі українці з різних областей та з-за кордону об’єдналися задля допомоги один одному в боротьбі зі спільним ворогом. Цього року маємо чимало нових викликів у всіх сферах життєдіяльності нашої країни, які закриваються силами волонтерів, благодійників, доброчинців та усіх небайдужих громадян як в Україні, так і за кордоном. Допомога ЗСУ, ТРО, вимушеним переселенцям, дітям, школам, культурі чи лікарням, всі наші донати – це доброчинність на захист нашої країни, з головною метою – зупинити та подолати агресора і відстояти свою свободу та незалежність.

08:47 24.01.2024

ЗАПРОШУЄМО НА РОБОТУ

ЗАПРОШУЄМО НА РОБОТУ

Суворовська селищна рада Ізмаїльського району  Одеської області оголошує про вакантні посади:

16:27 23.01.2024

Тут безпечно!

Тут безпечно!

Безпечне, затишне та світле. Саме такими є укриття в Суворовському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) «Колосок». За 2 місяці ремонтних робіт відновили електропостачання, встановили металеві вхідні двері, відремонтували сходи до укриття, стелю, стіни, підлогу, облаштували примусову вентиляційну систему, санвузол та систему опалення. Тут є усе для комфортного перебування малечі: дитячі ліжка, стільці, лавки та ігрові зони. На минулому тижні спеціальна комісія оглянула укриття та надала дозвіл на його використання. Було виконано чималий обсяг робіт, аби заклад запрацював на повну потужність. Отже, вже з початку лютого наймолодші вихованці матимуть змогу повернутись до навчання. Працюємо далі заради наших дітей та майбутнього нашої країни.

10:29 23.01.2024

До України потрапив чай, який містить небезпечну речовину – хлорпірифос. Про це повідомили у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Ізмаїльському районі.

До України потрапив чай, який містить небезпечну речовину – хлорпірифос. Про це повідомили у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Ізмаїльському районі.

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів отримала через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) інформаційне повідомлення від 15 січня 2024 року № 2023. 8800-fupl7 стосовно виявлення залишків пестицидів, включаючи хлорпірифос, у жасмині (походженням з Китаю), який використовувався у різних чайних сумішах, шо експортувались з Федеративної Республіки Німеччини (виробник: Kirchner, Fischer & Co., Elmshorn) до України (отримувач: TOB «Світ Чаю», вул. Гайдара 50, офіс 7, м. Київ, 01033). За інформацією, наданою компетентним органом Федеративної Республіки Німеччини, термін придатності усіх продуктів, що зазначаються у повідомленні RASFF №2023.8800 уже закінчився.

15:18 22.01.2024

ВІДБУЛАСЬ АПАРАТНА НАРАДА

ВІДБУЛАСЬ АПАРАТНА НАРАДА

Сьогодні, 22 січня 2024 року під головуванням Суворовського селищного голови Олега БОСІКЕВИЧА відбулась апаратна нарада за участі заступника селищного голови Інни МУШИКОВОЇ, старост старостинських  округів, керівників структурних підрозділів селищної ради та керівників комунальних установ.

10:28 22.01.2024

Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, що з початку 2024 року триває кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2023 року.

Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, що з початку 2024 року триває кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2023 року.

Подавати декларацію про майновий стан і доходи за минулий рік та сплачувати відповідні податки і збори – конституційний обов’язок громадян та їх особиста підтримка держави, її фінансової безпеки та обороноздатності. Обов’язок щодо подання декларації у платників податків виникає при отриманні: - доходів не від податкових агентів. До таких доходів належать, наприклад – доходи від надання в оренду рухомого або нерухомого майна іншим фізичним особам; доходи від успадкування майна не від членів сім’ї першого та другого ступенів споріднення, тощо; - доходів від продажу нерухомого майна відповідно до п. 172.2 ст. 172; від продажу або обміну рухомого майна відповідно до п. 173.1, п. 173.2 ст. 173; - доходів від податкових агентів, наприклад – при отриманні інвестиційних доходів; - при отриманні іноземного доходу; - та в інших випадках, передбачених Податковим кодексом. Декларація подається за місцем своєї податкової адреси на вибір платника податків особисто або уповноваженою на це особою; поштою або засобами електронного зв’язку. Подати декларацію в електронній формі можна, скориставшись приватною частиною Електронного кабінету. У режимі «ЕК для громадян» електронний сервіс «Податкова декларація про майновий стан і доходи» дозволяє сформувати декларацію та подати її до контролюючого органу з копіями первинних документів, у т. ч. для використання права на податкову знижку. Для громадян, у яких виникає обов’язок щодо подання податкової декларації граничний термін подання податкової декларації про майновий стан і доходи за звітний (податковий) 2023 рік – 30 квітня 2024 року (включно), фізичні особи, у яких є право на податкову знижку – 31 грудня 2024 року (включно).

15:54 18.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь