A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Новини

Дата: від до Скинути

ЯКЩО ВИ ВІДКРИТІ ДО НОВОГО ТА ПРАГНЕТЕ ЯКОМОГА ШВИДШЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАТИСЯ – ЛОВІТЬ СВІЙ ШАНС!

ЯКЩО ВИ ВІДКРИТІ ДО НОВОГО ТА ПРАГНЕТЕ ЯКОМОГА ШВИДШЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАТИСЯ – ЛОВІТЬ СВІЙ ШАНС!

Просто зараз ДНЗ "Полтавський центр професійно-технічної освіти" (https://pcpto.org.ua) Державної служби зайнятості в рамках реалізації проєкту «Skills4Recovery-Швидкий шлях до працевлаштування» приймає заявки бажаючих долучитися до безоплатного навчання за професіями «Швачка», «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» та освітньою програмою «Особливості монтажу та експлуатації сонячних панелей».

15:19 12.02.2024

Учні Новопокровської гімназії Суворовської громади придбали дрон для ЗСУ.

Учні Новопокровської гімназії Суворовської громади придбали дрон для ЗСУ.

Суворовська селищна рада та Новопокровський старостинський округ висловлює подяку учням Новопокровської гімназії, які під керівництвом завідуючої сільським клубом Кічевої Н.І. під час Новорічних та різдвяних свят зібрали 11.100гривень на які був придбаний дрон. Дякуємо благодійному фонду Придунав'є за допомогу у придбані цього необхідного у теперішній час розвідувального апарату. Цей  апарат направлений захисникам односельцям. Дякуємо всім за підтримку! Бажаємо всім міцного здоров'я, віри у світле майбуття та найшвидшу перемогу. Миру всім нам.

14:33 12.02.2024

Відбулась нарада з питань мобілізації

Відбулась нарада з питань мобілізації

Сьогодні, 12 лютого 2024 року, під керівництвом заступника Суворовського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Інни МУШИКОВОЇ відбулась нарада з питань мобілізації. Участь у ній взяли завідувач сектору цивільного захисту населення, оборони та мобілізаційної роботи Тетяна РАШКОВА та старости старостинських округів.  Зокрема, присутніми обговорено порядок роботи щодо виконання заходів організації призову на військову службу по мобілізації людських і транспортних ресурсів на території громади.   За результатами наради заступником надані чіткі доручення.

11:21 12.02.2024

Допомога для ВПО

Допомога для ВПО

З 09.02.2024 Норвезька рада у справах біженців в Україні (NRC) відкриває прийом заявок на отримання багатоцільової грошової допомоги.

11:16 12.02.2024

Відбулась апаратна нарада Суворовської селищної ради

Відбулась апаратна нарада Суворовської селищної ради

Сьогодні , 12 лютого  2024 року, під керівництвом заступника селищного голови Інни МУШИКОВОЇ відбулась апаратна нарада за участі старост старостинських  округів, керівників структурних підрозділів селищної ради та керівників комунальних установ.

10:42 12.02.2024

Як подати податкову декларацію про майновий стан і доходи?

Як подати податкову декларацію про майновий стан і доходи?

З 1 січня 2024 року стартувала кампанія декларування доходів, отриманих у 2023 році. Громадяни, які відповідно до Податкового кодексу України зобов’язані подати декларацію про майновий стан і доходи за 2023 рік (далі – декларація), мають задекларувати свої минулорічні доходи до 1 травня 2024 року. Громадяни, які мають право на податкову знижку за результатами 2023 року, можуть подати декларацію до 31 грудня 2024 включно. Декларацію можна подати в один з таких способів: - особисто або уповноваженою особою; - поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення не пізніше ніж за 5 днів до закінчення граничного строку подання; - засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів України «Про електронні документи та електронний документообіг» та «Про електронні довірчі послуги». Для підвищення рівня добровільності декларування доходів громадян та зручності при поданні декларації в Електронному кабінеті платника створено електронний сервіс «Податкова декларація про майновий стан і доходи», який надає можливість часткового автоматичного предзаповнення декларації. Електронний сервіс «Податкова декларація про майновий стан і доходи»  дозволяє сформувати декларацію та подати її до контролюючого органу з копіями первинних документів, у т. ч. для використання права на податкову знижку. Часткове автоматичне предзаповнення декларації здійснюється на підставі облікових даних платника, відомостей про отримані доходи, наявних у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податку, та відомостей про обʼєкти нерухомого чи рухомого майна. Використання цього електронного сервісу:

12:06 09.02.2024

Податкова декларація з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (зі змінами, внесеними наказом Мінфіну від 26.09.2023 № 519)

Податкова декларація з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (зі змінами, внесеними наказом Мінфіну від 26.09.2023 № 519)

Головне управління ДПС в Одеській області звертає увагу платників податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, що у 2024 році запроваджена нова форма Податкової декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, зі змінами, внесеними наказом Мінфіну від 26.09.2023 № 519.

12:06 09.02.2024

Для кожного ПРРО реєструємо та застосовуємо окремий ключ касира

Для кожного ПРРО реєструємо та застосовуємо окремий ключ касира

Головне управління ДПС в Одеській області звертає увагу, що якщо суб’єкту господарювання, у якого є декілька зареєстрованих ПРРО ДПС, встановлених на різні пристрої, з різними локальними номерами, була відкрита зміна на одній із господарських одиниць, однак при відкритті зміни на інших господарських одиницях надходить повідомлення: «На ПРРО з фіскальним номером №...., відсутня частина чеків поточної зміни, для продовження необхідно закрити зміну в режимі онлайн та відкрити нову зміну», то вказана помилка може свідчити про те, що такий суб’єкт господарювання застосовує один ключ на декількох програмних реєстраторах розрахункових операцій. З метою уникнення надходження зазначеного повідомлення потрібно для кожного такого ПРРО зареєструвати та застосовувати окремий ключ касира.

12:05 09.02.2024

Декларування доходів громадян у 2024 році: з прикладами заповнення  декларації можна ознайомитись на вебпорталі ДПС

Декларування доходів громадян у 2024 році: з прикладами заповнення декларації можна ознайомитись на вебпорталі ДПС

Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, що триває кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2023 року. Платник податків може обрати зручний для себе спосіб подачі податкової декларації про майновий стан і доходи: - особисто або уповноваженою особою; - поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення не пізніше ніж за 5 днів до закінчення граничного строку подання; - засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів України від 22.05.2003 № 851-IV «Про електронні документи та електронний документообіг» (із змінами) та від 05.10.2017 № 2155-VIII «Про електронну ідентифікацію та електронні довірчі послуги» (із змінами). Звертаємо увагу, що на вебпорталі ДПС, у банері «Деклараційна кампанія 2024» розміщено приклади заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи, за посиланням: https://tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya 2024/prikladi-zapovnennya/ .  За несвоєчасне подання податкової декларації передбачена відповідальність відповідно до чинного законодавства. Відповідно до норм глави 11 Податкового кодексу України (із змінами), за порушення норм податкового законодавства передбачається фінансова та адміністративна відповідальність.

12:04 09.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь