A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Новини

Дата: від до Скинути

Проведення профілактичної суспільної дератизації

На виконання листа ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» від 22 грудня 2022року №02/3709 та з метою недопущення виникнення та поширення  інфекційних хвороб, спільних для людей і тварин у  громаді, просимо Вас привести в належний санітарний стан власні (підконтрольні) об’єкти, прилеглу територію, а також вжити комплекс заходів для проведення профілактичної суцільної дератизації по зниженню кількості мишоподібних гризунів  . Постійно проводити профілактичні дератизаційні заходи не рідше двох разів на рік у магазинах, тваринницьких приміщеннях  та зерносховищах і сільськогосподарських угіддях.

12:35 26.12.2023

Пряма телефонна лінія

Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанс «Прямої телефонної лінії» з питань інформаційної кампанії «Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці!»: 28 грудня 2023 року з 14.00 до 17.00 на теми: 1) «Трудовий договір про роботу за сумісництвом»; 2) «Трудові договори про тимчасові та сезонні роботи»; 29 грудня 2023 року з 10.00 до 16.00 на теми: 1) «Що повинно бути в трудовому договорі»; 2) «Особлива форма трудового договору – контракт». По телефону 0973741562 на запитання роботодавців, найманих працівників відповість  провідний інспектор відділу з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України Сорокін Ігор Борисович

11:37 26.12.2023

Державна служба України з питань праці

Доступно всем  · Все в сети Facebook и вне ее Воєнний стан вплинув на всі сфери життя українців, у тому числі на організацію трудових відносин. Особливості, такі як випробування працівників і строкові трудові договори, стають актуальними для забезпечення ефективного функціонування підприємств у складних обставинах. Водночас трудове законодавство в умовах воєнного стану покликане забезпечити баланс між потребами держави та роботодавців та інтересами працівників.  Детальніше про зміни в трудовому законодавстві в умовах воєнного стану будемо говорити на нашій онлайн-зустрічі ;Актуальні питання організації трудових відносин та оплати праці в умовах дії воєнного стану", який відбудеться 27 грудня об 11:00. Спікер заходу: Наталя НЕКРАСОВА - головний державний інспектор відділу з питань праці Управління інспекційної діяльності у Миколаївській області Південного  міжрегіонального управління Держпраці На заході ми обговорюватимемо питання Трудовий договір: укладення, розірвання з ініціативи роботодавця чи працівника   Особливості оплати праці  Надання щорічних відпусток Незаконне звільнення Чекаємо Вас! До зустрічі! Посилання: https://www.facebook.com/events/244686295322193?ref=newsfeed

11:36 26.12.2023

Державна служба України з питань праці

Які ризики не укладення трудових договір із працівниками? За порушення законодавства про працю можуть бути застосовані різні види санкцій, залежно від характеру і наслідків порушення, а також від суб’єкта господарювання, який його скоїв. У разі вирішення трудового спору на користь працівника роботодавець зобов’язаний буде відновити порушене право працівника та компенсувати всі понесені працівником втрати, зокрема виплатити працівникові заробітну плату за весь час роботи незалежно від факту її виплати у період роботи та сплатити єдиний соціальний внесок за весь час роботи працівника. Розмір такої заробітної плати не може бути меншим за середню заробітну плату у відповідній галузі. Також працівник матиме право на відшкодування моральної шкоди. Грубі порушення законодавства про працю можуть призвести до кримінальної відповідальності! Не наражайтеся на ризики! Працюйте в межах законодавства!

11:34 26.12.2023

РОЗ’ЯСНЕННЯ щодо окремих питань утворення та функціонування добровільних формувань цивільного захисту

Добровільні формування цивільного захисту (далі – ДФЦЗ) утворюються під час загрози або виникнення надзвичайних ситуацій для проведення допоміжних робіт із запобігання або ліквідації наслідків таких ситуацій за рішенням місцевої державної адміністрації, органу місцевого самоврядування.

09:30 25.12.2023

Відбулось засідання 46-ої чергової сесії Суворовської селищної ради Ізмаїльського району Одеської області VIII-скликання.

Сьогодні 22 грудня 2023 року під головуванням Суворовського селищного голови Олега БОСІКЕВИЧА відбулась сорок шоста бюджетна сесія Суворовської селищної ради VІІI скликання. На сесії були присутні депутати Суворовської селищної ради VIII скликання, старости та керівники структурних підрозділів.

18:08 22.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь