A A A K K K
для людей із порушенням зору
Суворовська селищна рада / Suvorov settlement council
Одеська область, Ізмаїльський район / Odesa region, Izmail district

Новини

Дата: від до Скинути

Мобілізаційні заходи на території Суворовської громади

Мобілізаційні заходи на території Суворовської громади

Продовжуться робота щодо оповіщення військовозобов'язаних представниками Суворовської територіальної громади та Ізмаїльського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

17:29 10.01.2024

Пряма телефонна лінія

Пряма телефонна лінія

Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанс «Прямої телефонної лінії»: 11 січня 2024 року з 14.00 до 17.00 на теми: «Відпустки без збереження заробітної плати, тривалість умови оформлення»; 12 січня 2024 року з 10.00 до 16.00 на теми: «Основні зарплатні показники на 2024 рік: - розміри мінімальної заробітної плати у місячному та годинному вимірі; - як визначити годинну ставку для погодинної оплати»; 15 січня 2024 року з 14.00 до 17.00 на теми: «Відповідальність роботодавця у разі порушення строків виплати заробітної плати при спрощеному режимі регулювання». По телефону 0973741562 на запитання роботодавців, найманих працівників відповість  провідний інспектор відділу з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України Сорокін Ігор Борисович

12:48 10.01.2024

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

Вважаєте, що ваша неоформлена праця не стосується безпеки і оборони країни? Лише з мінімальної зарплати оформленого працівника щороку сплачується більше 33 тисяч податків і внесків. Щонайменше 3,3 млрд грн додаткових надходжень спрямовано до бюджету завдяки «легалізації» інспекторами праці 202 тисяч працівників. Оформлення трудових відносин - це не опція, це обовʼязок, особливо під час війни.

12:47 10.01.2024

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

Безпека під час експлуатації пересувних та стаціонарних електрогенераторів Масовані ракетні обстріли російських окупантів підкреслюють важливість належної підготовки до непередбачуваних обставин, зокрема, якщо йдеться про збереження життя та здоров’я працівників та підтримки життєво важливих інфраструктурних систем. Організація безпечної експлуатації пересувних та стаціонарних електрогенераторів у таких ситуаціях є пріоритетом. Ось кілька ключових кроків, які допоможуть забезпечити безпечну експлуатацію електрогенераторів: 1. Безпечне розміщення: розміщуйте електрогенератор у безпечному, добре провітрюваному місці. Під час роботи електрогенератора переконайтеся, що він знаходиться на безпечній відстані від будівель, матеріалів та інших легкозаймистих об’єктів. 2. Підключення: дотримуйтеся інструкцій виробника при підключенні генератора до системи електропостачання. Неправильне підключення може стати причиною аварії або пожежі. 3. Використання відповідно до призначення: генератори створені для певних завдань, тому важливо використовувати їх відповідно до їх призначення. 4. Регулярні технічні огляди: здійснюйте систематичні огляди та обслуговування устаткування для забезпечення його готовності до роботи в будь-який час, навіть під час надзвичайних обставин. 5. Навчання персоналу: забезпечте належну підготовку персоналу щодо безпеки використання електрогенераторів та дій у надзвичайних обставинах. 6. Створення резервних запасів: забезпечте достатній запас палива та необхідних матеріалів для тривалої роботи електростанції в умовах відсутності зовнішніх джерел. Безпека – це завжди пріоритет. Діліться цими порадами з іншими, разом ми можемо зробити наше оточення безпечнішим та стійкішим у будь-яких умовах!

12:46 10.01.2024

УВАГА!

УВАГА!

Суворовська селищна рада Ізмаїльського району  Одеської області

10:58 09.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь